Kupovina:

Kupovina izabranog proizvoda se vrši tako što kliknete na dugme ,,DODAJ u KORPU,,. Dalji korak je klikom ,,NASTAVITE SA PLAĆANJEM,, koji se nalazi u vašoj korpi. Ukucate vaše podatke i odaberete način plaćanja. Klikom na dugme ,,NARUČITE,, vaša narudzbina je završena. Dobicete e-mail obaveštenja o narudzbini.

Uslovi kupovine:

Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem email-a ili telefona.
Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžbina je neopoziva.
Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku od 2 do 4 radna dana. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine.

Garancija:

Roma satovi garantuje za kvalitet svih svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke. Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.

Garantni rok počinje danom kupovine proizvoda, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca. Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica. Kupac je u obavezi da ukoliko po prijemu robe primeti bilo kakva oštećenja obavesti prodavaca odmah.

Garancija na nase modele je 2 godine na mehanizam. Garantni list se dostavlja uz kupljeni proizvod i u njemu je navedeno sta sve spada pod garancijom. Bliži uslovi garancije određeni su Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije. Ova prava ne utiču niti na bilo koji način ograničavaju prava kupca koja proističu iz važećeg Zakona o zaštiti
potrošača

Reklamacija i povrat robe:

Rok za povrat robe je 7 radnih dana od dana kupovine proizvoda. Sve troškove povrata robe snosi kupac osim ukoliko je sat oštećen ili je dostavljen pogrešan model. Roba mora da bude vraćena u stanju u kakvom
je i isporučena, sat/nakit ne smeju biti nošeni, narukvica ne sme da se skraćuje.
Roba se mora adekvatno zapakovati za slanje, osim ako se ne vraća direktno u naš maloprodajni objekat (adresa je dostupna na podnožju sajta). U slučaju reklamiranja proizvoda popunjava se reklamacioni list, prezentuje reklamirana roba i prikazuje garancija, na licu mesta u maloprodajnom objektu (adresa je dostupna na podnožju sajta) ili slanjem na adresu. Ako se reklamirana roba šalje na adresu, ROMA SATOVI ne snosi odgovornost za oštećenja nastala u transportu.

Rok isporuke:

Rok isporuke je 2 do 4 radna dana. Isporuku ne vršimo nedeljom i državnim praznicima Republike Srbije. Naš partner za isporuku je Post Express.

Način plaćanja:

Način plaćanja se vrši prilikom preuzimanja paketa ili uplatom na naš tekući račun za predhodno poručeni proizvod.

Zaštita Privatnosti:

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo
čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima. Svi zaposleni u “Roma satovi” odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.