Tel: 060/3888279 romasatovi1@gmail.com

Garancija na mehanizam sata je 2 godine. Garantni list se šalje se uz proizvod i u njemu je detaljno navedeno koji su uslovi garancije. Šifra ili serijski broj se unosi u garantni list, overava se pečatom i potpisom prodavca. Garancija pokriva greške u proizvodnji i materijalu. Garantni rok počinje danom prodaje. Iz prava na garanciju izuzeta su oštećenja koja su posledica neadekvatne upotrebe, loma, posledica pokušaja dorade, popravke sata ili zamene baterije u neovlašćenom servisu.

U slučaju reklamiranja robe dovoljno je poslati sat zajedno sa garancijom na nasu adresu ili doći lično u našem maloprodajnom objektu. Ukoliko se reklamirana roba šalje na adresu Roma satovi ne snosi odgovornost za oštećenja nastala u transportu.

Ukoliko je garancija uvažena, otklanja se popravkom proizvoda, zamenom za isti ili drugi model u istoj ceni ili vraća novac kupcu a zadržava reklamiran proizvod.

Proizvode poručene na našem sajtu možete platiti pouzećem kurirskoj službi ili uplatom na nas tekući račun.

Porudžbine pristigle od ponedeljka do petaka do 15h biće obrađene istog dana. Sve porudžbine pristigle nakon toga biće obradjene sledeći radni dan. Nakon što porudžbina bude obrađena primićete obaveštenje o očekivanom terminu dostave.

Rok isporuke proizvoda koji su raspoloživi na stanju je 2-3 radna dana. Isporuka se ne vrši nedeljom i državnim praznicima Republike Srbije.

Naš partner za isporuku je: Post Express

Proizvodi se isporučuju na željenu adresu adekvatno upakovani i zaštićeni od oštećenja u transportu. Svaki proizvod ćete primiti u originalnoj poklon ambalaži sa pripadajućim domaćim garancijama. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku obavestiti o daljim koracima.

Pošiljku možete vratiti u roku od 7 dana od dana prijema iste bilo da niste zadovoljni našim proizvodom ili je u pitanju neki drugi razlog a mi ćemo vam vratiti novac. Roma satovi ne snosi odgovornost ukoliko u navedenom roku proizvod bude oštećen ili se ošteti u transportu tokom vraćanja I kao takav ne podleže vraćanju u zadatom roku.

Zatvorite meni
×
×

Cart